Rólunk

Üdvözöljük a MezeyHome honlapján!

A MezeyHome egy igazi családi ház, ahol otthon érezheti magát nyaralás közben is!
A MezeyHome egy kertes családi ház, amely két apartmanból áll, amelyek mindegyike saját terekkel rendelkezik: nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba és WC. A központi bejárat, kert, télikert, mosókonyha, extra kültéri konyha, extra kültéri zuhanyzó és a kertben található extra wc közös használatú. A kertben lehetőség van napozásra, grillezésre, játékra. Szívesen fogadjuk a kutyákat és a kertben van egy nagy kennel, ahol a kutyák lefekhetnek. Kérésre tudunk kölcsönözni kerékpárt. Nálunk szombaton 11 órától lehet érkezni. Tavozás pénteken legkésőbb 17.00-kor.
Áraink találhatóak az áraink gomb alatt.

Rólunk
A nyári szerelem a családunk és a ház alapja.
Történetünk 1987-ben kezdődött, amikor Saskia és barátnője nyaraltak a Balatonlellei családi házunkban. Egy reggel egy Robert nevű Magyar fiatalember állt a kapuban. Szerelem volt az első látásra!
Azóta együtt vagyunk és egy szép életet építettünk fel Hollandiában, három gyönyörű lányunk, Jazmyn, Madelief és Sylenevel együtt.
Minden évben visszatértünk a kis szeretett házunkba, a második otthonunkba, Magyarországra. Rendszeresen jöttek barátok, akiknek büszkén mutatjuk, éreztettük és kóstoltatuk a mi Magyarországunkat!
Egyik vakációnk során kiderült, hogy a szomszéd ház eladó. A család összejött és megszületett az ötlet, hogy megveszünk ezt a házat, hogy még többen élvezhetik ezt a gyönyörű helyet.

Mezeyhome helye
A Mezeyhome Balatonlelle nyüzsgő központja mellett található, de gyalog minden elérhető. Autóval minden könnyen megközelíthető a főútról. A Balaton, az óváros, a szupermarketek, a kikötő, az éttermek és a sokféle kirándulási lehetőség könnyen megtalálható. Balatonlelle egy változatos és nyüzsgő város, ahol minden estére akad valami szórakoztató program. A rendezvényparkban megrendezésre kerülő Borhét különösen ajánlott: zene, bor, jó ételek, szép sátrak, jókedv. Ez a nevével ellentétben nem egy hétig tart, de egész nyáron van mit csinálni a rendezvényparkban, változatos összeállításokban.
A website-on a „ligging” gomb allat talalhato a távolságok. Ez a gomb allat szinten található  kulonbozo szórakoztató teendők is. Ha valami különlegeset keres, tudassa velünk. Szeretünk együtt gondolkodni!

Kapcsolat
Foglaláshoz:
Facebook: MezeyHome
Email: Írjon nekünk a mezeyhome@gmail.com címre

Elhelyezkedés
Rákóczi út 161, 8638 Balatonlelle

NTAK
MA21003034