Appartementen

Wij verhuren het hele huis, bestaande uit twee losse appartementen. De hal bij de ingang wordt gedeeld. Het Sylene appartement is op de begane grond en het Madelief appartement is op de 1e verdieping. In de toekomst komt er nog een Jazmyn appartement aan de achterzijde op de 1e verdieping bij.
De tuin, serre, wasruimte, buitenkeuken, buitentoilet, buitendouche en de kennel zijn voor iedereen toegankelijk en te gebruiken. We gaan ervanuit dat iedereen rekening met elkaar houdt.
Wij zorgen voor opgemaakte bedden bij aankomst en er liggen handdoeken klaar. Dit bespaart het gesjouw met linnengoed. De keuken is voorzien van afwasspulletjes, zout/peper, welkomst koffie/thee met toebehoren en keukendoeken.

Extra
Op verzoek kan er gebruik gemaakt worden van fietsen. Heb je ergens anders behoefte aan, vraag het ons. Geef dit het liefst bij de boeking al aan, dan kunnen we ons best doen het te regelen.

Schoonmaak
Natuurlijk zijn de appartementen bij aankomst mooi schoon.
Wij gaan ervanuit dat jullie dit tijdens je verblijf bijhouden en ook netjes achterlaten. Er zijn schoonmaakmiddelen beschikbaar in het appartement. En er is voor algemeen gebruik een stofzuiger, bezem en dweil te pakken in de wasruimte. Als u langer blijft dan een week komen wij op afspraak schoon beddengoed en handdoeken brengen en als u dat wilt wordt het appartement schoongemaakt en het beddengoed opgetrokken.

Schade
Mocht er iets kapot gaan, laat ons dat dan weten. Zo kunnen we het makkelijk weer aanvullen.

Honden
Honden zijn welkom. Wij gaan ervanuit dat ook zij zich netjes gedragen en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. 

Wifi
Er is wifi in het huis. Maar helaas nog beperkt daar de glasvezelkabel ons huis nog niet heeft bereikt. De wificode hangt in de serre.