Kutyák

A Mezeyhome zárt kertje kiválóan alkalmas a kutyák szabad szaladgálására. Természetesen elvárjuk, hogy az ürüléket ugyanúgy eltakarítják  mint otthon.
A kertben zárható kennel is található. Körülbelül 2 méter magas, 2 méter mély és 5 méter széles. A MezeyHome mögött két utcával, 5 perc sétára van egy kiterjedt terület, ahol a kutyák szabadon szaladgálhatnak.
A balatoni szabadstrandokra nyáron sajnos nem vihetők be kutyák. Környékünkön 15-20 perces autóútra találhatók kutyás strandok.
A Fonyódi kutya strandot részesítjük előnyben. A nagy pázsitot tisztán tartják, a kutyák a homokos strandon vagy létrán keresztül juthatnak be a vízbe, lehetőség van rágcsálnivalók és italok vásárlására, valamint bérelhető különféle tárgyak, köztük napozóágyak, supok és egyéb vízi játékok.
A másik irányban Balatonszárszó felé szintén van egy kis strand, ahol szívesen fogadják a kutyákat. Ez egy nyilvános strand, belépődíj nélkül, de ezért nem szervezett módon karbantartják. Itt szintén nincsenek létesítmények.
Keszthelyen és Balatonföldváron is van strand, ahol szívesen fogadják a kutyákat. Ezekkel a strandokkal még nincs tapasztalatunk.

Fonyódi kutyastrand
Fonyód, Vitorlas utca 17
Belépő: személyenként 500 forint és személyenként 500 forint.
13 km, 16 perc autóval

Szabad kutyastrand Balatonszárszo
Balatonszárszó, Vizpart u. 1, 8624 Magyarország
12 km, 14 perc autóval

Balatonföldvar Kutya Fürdőhely
Balatonföldvar, Rákoczi Ferenc utca 69
17 km, 22 perc autóval

Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert
Dog Beach Keszthely, Keszthely, 8360 Magyarország
Belépő: személyenként 300 forint és személyenként 200 forint.
53 km, 35 perc autóval