Apartmanok

Madelief apartman


A Madelief apartman az 1. emeleten található, tetőtéri elrendezésű, légkondicionálással a szabadban, ahol a nappali/hálószoba és a konyha található.
A lakás a közös külső ajtón keresztül közelíthető meg. A külső ajtón keresztül jutunk be a közös elő szobába, ahonnan az apartmanok két ajtaja nyílik.
A közvetlenül bal oldali ajtón keresztül juthatunk el a Madelief lakáshoz vezető lépcsőhöz.
Természetesen a bejárati ajtó zárható és a lakások bejárati ajtaja is zárható. A mellékelt térképen megtekinthető a lakás elrendezése. A fürdőszobában zuhanyzó és kád is található. A meleg vizet bojler melegíti, ami azt jelenti, hogy a fürdőkád használatakor a bojlernek időre van szüksége, hogy felmelegítse a vizet a csoport többi tagja számára. Ezért fontos, hogy vegyük figyelembe egymást. Ha csak a zuhanyzót használjuk, bőven van meleg víz. A listán minden megtalálható, ami a lakásban van. Ha hiányol valamit, jelezze nekünk.

Konyharész
Ebédlő asztal
5 szék
Hűtőszekrény fagyasztóval
4 égős elektromos főzőlap
Sütő
Mikrohullámú sütő
Vízforraló
Kávéautomata: filteres és Senseo
Serpenyők/főzőedények
Edények, evőeszközök
Poharak és csészék

Ülő/hálórész
2 kanapé
Asztal
Szekreny
2 személyes ágy
Tévé

Hálószoba (külön szoba)
2 személyes ágy
Szekrény
Éjjeliszekrények
1 fős ágy
Ventilátor

Fürdőszoba (külön szoba)
Zuhany
Mosdótál
WC
Fürdőkád

Sylene apartman


A Sylene lakás a földszinten található, és a vastag falak és a redőnyök miatt, ami napközben zárhatóak, hogy távol tartsa a meleget, maga is hűvös lakás. Annak ellenére, hogy magatol huvős az apartment, légkondicionálás és ventilátorok is vannak a szobákban.
A lakás a közös külső ajtón keresztül közelíthető meg. A külső ajtón keresztül jütünk be a közös elő szobába, ahonnan az apartmanok két ajtaja nyílik.
A közvetlenül a bejárati ajtóval szemben lévő ajtóból lehet bejutni a Sylene lakásba.
Természetesen a bejárati ajtó zárható és a lakások bejárati ajtaja is zárható. A mellékelt térképen megtekinthető a lakás elrendezése. Az apartman több mint 4 fővel is használható. Ebben az esetben a kanapé franciaággyá bővíthető. Ha ez a helyzet, gondoskodunk arról, hogy az ágyat érkezéskor szépen elkészítsük. A listán minden megtalálható, ami a lakásban van. Ha hiányol valamit, jelezze nekünk.

Konyha
4 égős elektromos főzőlap
Sütő
Mikrohullámú sütő
Kávéautomata: filteres és Senseo
Vízforraló
Mosogatógép
Hűtőszekrény
Mélyhűtő
Serpenyők/főzőedények
Edények, evőeszközök
Poharak és csészék

Nappali/hálószoba
2 személyes ágy
Dupla ággyá kihúzható kanapé
Kis asztal
Szekrény
Tévé
Ventilátor

Étkező
Ebédlő asztal
4 szék
1 pad

Hálószoba
Franciaágy
Nagy szekrény
2 éjjeliszekrény
Ventilátor

Fürdőszoba
Zuhany
WC
Mosdótál