Madelief

Het Madelief appartement bevindt zich op de 1e etage en heeft een loftachtig indeling met een airconditioning in het open gedeelte, waar het zit/slaapgedeelte en de keuken zich bevinden.
Het appartement is toegankelijk via de gedeelde buitendeur. De buitendeur geeft toegang tot de gedeelde hal, waaruit de twee deuren naar de appartementen te vinden zijn.
De deur meteen links geeft toegang tot de trap, die naar het Madelief appartement leidt. 
Natuurlijk is de voordeur af te sluiten en zijn ook de toegangsdeuren naar de appartementen af te sluiten. Op bijgaande plattegrond is de indeling van het appartement te zien. In de badkamer is een douche en er is ook een ligbad. Het warme water wordt verwarmd door een boiler, dit betekent dat als het bad gebruikt wordt de boiler even de tijd nodig heeft om water te verwarmen voor de rest van het gezelschap. Rekening houden met elkaar is hierin dus wel belangrijk. Als er alleen van de douche gebruik gemaakt wordt, is er voldoende warm water. Op het lijstje staat alles wat er in het appartement aanwezig is. Als u iets mist, laat het ons dan weten.

Madelief appartement: